tisdag, februari 14, 2006

- Herrejävlar!

Det var vad jag fick höra idag då jag var hos min sjukgymnast. Det var en dam som frågade mig när det var dags. Då jag svarade "10 veckor kvar!" fick jag till svar:

-Herrejävlar, hur ska du se ut DÅÅÅ? Du är ju JÄTTESTOR nu.

Som om detta inte var nog råstirrade hon på min mage min resterande träningstid (=30 minuter) och jag förstod plöstligt hur dessa stackars djur på zoo måste känna sig:



(bilden är hämtad från www.exodus.co.uk/)

7 Comments:

At 11:51 em, Anonymous Anonym said...

sitter här och fnissar ;o) älskar ditt sätt att skriva, rita & att hitta passande foton till dina texter, du är grym :o) vilka SÖTA presenter du fick av din kärlek idag, myspys <3 hoppas att du har haft en riktigt fin hjärtedag min vän, PåK!

 
At 8:23 fm, Anonymous Anonym said...

Jag småfnissar också, för visst är det så djuren på zoo måste känna sig. ;-) Usch, hemska människa som stirrade sådär på dig! :-(

Vilka fina presenter du fick av din sambo! Så sött! :-)

Kram från Lotta

 
At 9:38 fm, Blogger Pernilla said...

Ja, vad fan är DET för kommentar. Har också fått den. Jag säger att jag inte har några planer på att bli MINDRE iallafall, magen ska ju växa!!! GRRRR!

 
At 1:11 em, Blogger Heliotropen said...

När jag väntade min första dotter och gjorde ett för säkerhets skull-besök på förlossningen för att kolla om vattnet gått möttes jag i dörren av en gapskrattande barnmorska som sa "Du är väl inte gravid, va?" och vek sig dubbel.

När jag just fött min andra dotter stoppades jag i vårt centrum av en vilt främmande kvinna som sa "Åh, där är du som hade en sådan gigantisk mage! Vad blev det?"

Big is beautiful!

Hälsar Botildas kompis Heliotropen

 
At 10:47 em, Anonymous Anonym said...

Dumma kommentarer finns det gott om:) Jag har fått en hel del sådana jag med! Fantastiskt fin bild du fått in där -träffsäkert;) / Petra Marsbarn06

 
At 1:06 em, Blogger Mindi said...

Tsss.............. ;D

Kram på dig!
=(^-^)=

 
At 6:02 em, Anonymous Anonym said...

Fy vilken hemsk kommentar!

Så fina presenter du fick på Alla Hjärtans Dag!
Hoppas att allt är bra med dig!
Kram!

 

Skicka en kommentar

<< Home